Moringa zaadolie

Moringa zaadolie

Productnaam: Moringa zaadolie
Kruidenbron: Moringa Seed
Gebruikt deel: zaad
Uiterlijk: helder Lichtgeel liguid
CAS NR .: 93165-54-9

Productdetails

Productnaam: Moringa zaadolie

Kruidenbron: Moringa Seed

Gebruikt deel: zaad

Uiterlijk: helder Lichtgeel liguid

CAS NR .: 93165-54-9

Omschrijving:

Moringa-olie wordt verkregen door de zaden van Moringa Oilefera Tree te persen. Het is een zeer stabiele olie die zeer voedzaam is voor de huid. Deze olie lijkt qua samenstelling veel op olijfolie, maar is toch heel licht. Moringa-olie is rijk aan palmitolzuur, oliezuur en linolzuur, plus vitamine A en C. Het heeft uitstekende hydraterende en voedende eigenschappen.
Moringa zaadolie is een lichte olie die zich gemakkelijk verspreidt en absorbeert in de huid. Vitaminen A, B, C, E, onverzadigde vetzuren en palmitolzuur, oliezuur en linolzuur zorgen voor zijn geweldige hydraterende en voedende eigenschappen. Moringa-zaadolie bevat 1.700 antioxidanten en wordt door experts beschouwd als een van de "grootste cosmetische oliën die ooit zijn ontdekt". Vanwege de hoge concentratie antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen helpt Moringa zaadolie het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en wordt het gebruikt om de huid te zuiveren en te genezen.
De Moringa Oleifera-boom wordt op grote schaal gekweekt in India en wordt beschouwd als een van de meest voedzame planten op de planeet. De Moringa-boom die zijn reputatie als 'wonderboom' waarmaakt, zit boordevol omega-vetzuren en een veelvoud aan antioxidanten, waaronder vitamine A, C en E. Nutritioneel bevat het meer vitamine A dan wortels, meer vitamine C dan sinaasappels , meer kalium dan bananen, en meer calcium en eiwitten dan melk.
Moringa-olie wordt gewonnen uit de zaden van de boom met behulp van ecologisch duurzame methoden. Supercharged met anti-aging voordelen, dringt deze lichtgewicht olie diep in de huid om de juiste celgroei te verbeteren, hydratatie aan te vullen en de natuurlijke afweer van de huid tegen aantasting door het milieu te versterken. Bovendien maakt Moringa-olie door zijn hoge concentratie vitamine C een natuurlijke huidverhelderaar die zelfs de huidtint helpt. Moringa-olie is geschikt voor alle huidtypen.
Moringa zaadolie is de olie gewonnen uit de rijpe zaden van de tropische wonderplant, Moringa oleifera. Ook wel benolie of behenolie genoemd, moringa-zaadolie is een gewaardeerd verfrissend ingrediënt dat hydraterende, antibacteriële, antioxiderende, ontstekingsremmende, voedende en anti-verouderende eigenschappen bezit. Moringa-zaden zijn 40% olie en de olie bestaat voornamelijk uit behenische olie of benolie. Van deze schoonheidsolie wordt gezegd dat het de meest stabiele olie op aarde is, omdat het tot 5 jaar niet ranzig wordt. Deze verbazingwekkende stabiliteit is te danken aan het hoge gehalte aan antioxidanten (in totaal 1.700 antioxidanten) en de inherente antiseptische eigenschappen.

De uitzonderlijk lange houdbaarheid van moringa-zaadolie wordt door de Egyptenaren gewaardeerd, zodat zij, wanneer zij hun doden begraven, een vaas met moringa-zaadolie in de graven zouden plaatsen.

Voordelen:

Skin / Hair:

1. Uitzonderlijke anti-aging eigenschappen

2. antioxidanten en voedingsstoffen breken de vrije radicalen in de huid af.

3. Nuttig in het verwijderen van milieuverontreinigende stoffen uit het haar en lichaam. 4. natuurlijke ontgiften en reinigingsmiddel.

5.Natuurlijk ontgift en reinigt.

6. bevordert de natuurlijke gezondheid en glans van de huid.

7. Helpt rimpels, puistjes, zwarte koppen en huid te verminderen.

8. nuttig in haar en hoofdhuid voorwaarden.

9. Helpt bij psoriasis en eczeem.

Functie:

Moringa-bladeren zijn rijk aan essentiële aminozuren die niet vaak in planten voorkomen, en het is extreem rijk aan eiwitten.

- Het is een goede bron van goede cholesterol waarvan bekend is dat het beschermt tegen hart- en vaatziekten.

- Bekend als een stimulerend middel voor melkproductie voor moeders die borstvoeding geven.

Toepassing:

Moringa-dragerolie wordt zeer gewaardeerd in de cosmetische industrie. Het wordt als het beste beschouwd voor massage- en aromatherapietoepassingen. De olie vindt toepassing in een reeks producten, waaronder anti-verouderingscrème, haarverzorgingsproducten, zeep en body wash, gezichtscrème, parfum en deodrant.

Moringa-olie heeft een enorme cosmetische waarde en wordt gebruikt in lichaams- en haarverzorging als een vochtinbrengende crème en huidconditioner. Moringa-olie kan worden gebruikt voor parfumbasis als brandstof en voor het oliën van machines. Moringa-olie kan ook worden gebruikt om zeep te produceren en fijn moringa-olie kan ook in voedsel worden gebruikt.

Moringa-olie is licht en verspreidt zich gemakkelijk over de huid. Het is het beste voor massage- en aromatherapietoepassingen. Moringa-olie wordt gebruikt in het volgende assortiment cosmetische producten.

Anti-aging, rimpel crèmes
Haarverzorgingsproducten
Zepen en vloeibare lichaamswas
Aromatherapie oliën
Massage olie
Gezichtscrèmes
Parfums en Deoderants.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale soorten specificatie-eisen van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: moringa zaadolie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like