Natuurlijk Tribulus Terrestris-extract

Natuurlijk Tribulus Terrestris-extract

Productnaam: Tribulus Terrestris-extract
Kruidenbron: Tribulus Terrestris Fruit
Gebruikt deel: fruit
specificaties:
Totaal saponinen: 20%, 40%, 45%, 60%, 65%, 80%, 90%, 95%, 98%
Dioscin 10% -98%;
Uiterlijk: bruin tot wit poeder
Testmethode: HPLC
CAS NR: 90131-68-3 55056-80-9

Productdetails

Productnaam: Natuurlijk Tribulus Terrestris-extract

Kruidenbron: Tribulus Terrestris Fruit

Gebruikt deel: fruit

Specificaties: Totaal saponinen: 20%, 40%, 45%, 60%, 65%, 80%, 90%, 95%, 98%; Dioscin 10% -98%;

Uiterlijk: bruin tot wit poeder

Testmethode: HPLC

CAS-nr .: 90131-68-3 55056-80-9

Omschrijving:

Tribulus terrestris is een kruid dat veel voorkomt in Zuid-Europa, West-Azië, China en de rest van Oost-Azië. Tribulus Terrestris is een laaggroeiende bloeiende plant met kleine gele bloemen. Het krijgt zijn meest gebruikte naam (Puncture Vine) van de caltrop-achtige zaden, die, wanneer ze volwassen zijn, voeten, hoeven en zelfs fietsbanden kunnen doorboren. Het heeft vele andere veel voorkomende namen naast lekstok, waaronder bindii, duivelsdoorn, duivelskruid, caltrop, geitenkop en tackweed.

Tribulus terrestris wordt al eeuwen in het oude Griekenland, India en Afrika gebruikt om de vruchtbaarheid te ondersteunen en het lichaam te verjongen.

Tribulus terrestris (Tribulus terrestris L. in het Latijn) is een bloeiende plant in de familie Zygophyllaceae, inheems in warme gematigde en tropische gebieden van de Oude Wereld in Zuid-Europa, Zuid-Azië, in heel Afrika en in Noord-Australië. Tribulus terrestris kan zelfs in woestijnklimaten en arme grond gedijen. Net als veel soorten die weedy hebben, heeft deze plant veel gemeenschappelijke namen. Puncturevine, Caltrop, Yellow Vine en Goathead worden het meest gebruikt.

Natuurlijk tribulus terrestris-extract kan de bloeddruk verlagen, hematisch vet vallen, slagadercleresclerose, consenescentie en een sterk effect bestrijden. Het enzym erin heeft het duidelijke anti-verouderingseffect. Het kan de immuniteit verbeteren. Briers saponinen zijn hormoonvoedingssupplementen, omdat dit kruid niet is opgenomen in de drie belangrijkste hormonen met een verhoogde sterkte en sterke actie om de algehele concurrentiestaat, niet-toxische bijwerkingen te verbeteren.

Tribulus terrestris, ook bekend als lekstok, is een kruid dat al eeuwen in de traditionele geneeskunde van China en India wordt gebruikt.

In het midden van de jaren negentig werd tribulus terrestris bekend in Noord-Amerika nadat Oost-Europese Olympische atleten zeiden dat het nemen van tribulus hun prestaties hielp.

De actieve verbindingen in tribulus worden steroïde saponinen genoemd. Twee soorten, furostanolglycosiden en spirostanolglycosiden genoemd, lijken betrokken te zijn bij de effecten van tribulus. Deze saponinen worden voornamelijk in het blad gevonden.

Functie:

1. Lagere bloeddruk, bloedvet, cholesterol, anti-atherosclerose;

2. Om de spierkracht te verbeteren, spierspasmen en krampen te verlichten, spiergroei efficiënt te bevorderen, het lichaam te helpen sterk te zijn en spieren een rol te laten spelen.

3. Het heeft de functie van anti-myocardiale ischemie en cerebrale ischemie;

4. Het heeft de functie om de geslachtsklierhormonen te bevorderen, de seksuele gezondheid van de man te verbeteren;

5. Het heeft de functie van anti-veroudert en anti-kanker, verbetert de immuniteit;

6. Het heeft de functie van diureticum, anticalculus van de urethra, waardoor het risico op urinesteenziekte en -aandoening, behandeling van jeuk koppigheid wordt verminderd.

Toepassing:

1. toegepast in gezondheidsproduct veld, het kan worden gebruikt als diretics, spierverrijker en afrodiiacum agent.

2. Toegepast op farmaceutisch gebied, kan het worden gebruikt als het medicijn van deprimerende presure, het verlagen van bloedvet, anti-kanker en ga zo maar door.

3. wijd in geneeskunde, gezondheidsproducten.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png


Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: natural tribulus terrestris extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like