Ananas Extract Bromelaïne en ananas-enzym

Ananas Extract Bromelaïne en ananas-enzym

Naam: Ananas-extract Bromelaïne en ananas-enzym
Bron: Ananasstengel
Actieve ingridents:
Bromelain 600GDU / G, 1000GDU / G, 1200GDU / G, 2000GDU / G, 2400GDU / G
Ananas Enzym 95%
Uiterlijk: wit of fijn geel poeder

Productdetails

Naam: Ananas-extract Bromelaïne en ananas-enzym

Bron: Ananasstengel

Actieve ingridents:

Bromelain 600GDU / G, 1000GDU / G, 1200GDU / G, 2000GDU / G, 2400GDU / G; Ananasenzym 95%

Uiterlijk: wit of fijn geel poeder


Omschrijving

Ananas Extract Bromelaïne en Ananas Enzym is een puur natuurlijk plantenprotease verkregen door het extraheren van ananas fruitstengels, bladeren en huiden, zuiverend, zuiverend, concentrerend, enzymimmobilisatie en vriesdrogen.


Functie

1. Remmen de groei van tumorcellen

Volgens relevante observaties van klinisch onderzoek kan bromelaïne de groei van tumorcellen remmen.

2. Preventie en behandeling van hart- en vaatziekten

Bromelaïne is gunstig als proteolytisch enzym voor de preventie en behandeling van hart- en vaatziekten. Het remt beroerte veroorzaakt door bloedplaatjesaggregatie, verlicht de symptomen van angina, verlicht arteriële contractie en versnelt de afbraak van fibrinogeen.

3. Voor brandwonden

Bromelaïne kan de huid selectief verwijderen en nieuwe huidtransplantaties zo vroeg mogelijk laten uitvoeren. Dierproeven hebben aangetoond dat bromelaïne geen nadelige effecten heeft op de aangrenzende normale huid. Actueel gebruik van antibiotica heeft geen invloed op het effect van bromelaïne.

4. Ontstekingsremmend effect

Bromelaïne verwijdert effectief ontstekingen en oedeem (inclusief tromboflebitis, skeletspierbeschadiging, hematoom, stomatitis, diabetische zweren en sportblessures) in verschillende weefsels, en bromelaïne kan ontstekingsreacties activeren. Bromelaïne verlicht ook diarree.

5. Verbeter voedingsstoffen, absorptie van geneesmiddelen

Het combineren van bromelaïne met verschillende antibiotica (zoals tetracycline, amoxicilline, enz.) Kan de werkzaamheid verbeteren. Gerelateerde studies hebben aangetoond dat het de overdracht van antibiotica op de plaats van infectie kan bevorderen, waardoor de hoeveelheid gebruikte antibiotica wordt verminderd. Er wordt afgeleid dat er een soortgelijk effect is op geneesmiddelen tegen kanker. Bromelaïne bevordert bovendien de opname van voedingsstoffen.


Toepassingsgebieden

Bromelaïne is een natuurlijk, niet-toxisch, niet-bijwerkingseiwit. Als een thiol-gehydrolyseerd protease kan het eiwitten hydrolyseren en peptideketens van eiwitmoleculen hydrolyseren om peptiden of aminozuren te vormen om een eiwithydrolysaat met unieke smaak te vormen;

Bromelaïne heeft bewezen een veilig en effectief therapeutisch medicijn te zijn. Het kan bloedplaatjesaggregatie, fibrinolyse, ontstekingsremmende, antitumoreffecten, cytokines en immunomodulatie, huiddebridement voorkomen en de absorptie van andere geneesmiddelen bevorderen. , slijmoplossing, helpen de spijsvertering, bevorderen wondgenezing, verbeteren cardiovasculaire en bloedsomloop. Bromelaïne kan oraal goed worden opgenomen en de gegevens tonen aan dat het beter kan zijn bij hoge doses.

Technologisch proces

TECHNOLOGICAL PROCESS

Pakket en opslag

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

package

Verzenden

shipping

Hot Tags: Ananas Extract Bromelain and Ananas Enzyme, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like