Natuurlijk Pyrethrum-extract Pyrethrin

Natuurlijk Pyrethrum-extract Pyrethrin

Productnaam: Natuurlijk Pyrethrum-extract Pyrethrin
Kruidenbron: C. cinerariifolium
Gebruikt deel: pyrethrumbloemen
Specificaties: Pyrethrins 25%, 50%, 70% HPLC
Specifieke waarde (Verhouding): 1,0 ~ 2,0
Vocht: ≦ 1%
Uiterlijk: lichtgele of groenachtige gele vloeibare olie
Testmethode: HPLC
CAS-nr .: 51630-33-2 8003-34-7

Productdetails

Omschrijving:

Pyrethrum is een oude natuurlijke insecticide-plant, wat een tot enkele waardevolle planten is die tot nu toe actieve ingrediënten met hoge pesticiden bevatten, maar onschadelijk voor mens en dier. Het werd erkend als de veiligste pesticideverontreiniging internationaal, met de bereiding van insecticide spray voor de gezondheid kan worden gebruikt voor de gezondheid van het gezin, pesticiden kunnen worden gebruikt voor de bereiding van groene groenten, groen fruit, groene thee en andere insecticide voor gewasgewassen.

Pyrethrum heeft een uitstekend effect voor verschillende insecten, zoals muggenvlieginsecten en kakkerlakken, enz.

Nadat insecten pyrethrin aanraken, zullen ze binnen 1-2 minuten overmatig opgewonden handelen, dan gebeurt ataxie, ze worden knock-out en verdoofd. Pyrethrum is een soort gif dat het zenuwstelsel rechtstreeks kan beïnvloeden. Als de hoge concentratie, remming van het zenuwmembraan ionische geleiding, blokkeert opgewonden.

1: Pyrethrin is een breed-spectrum insecticide dat een verscheidenheid aan ongedierte kan bestrijden. De insecticide virulentie is 10 tot 100 keer hoger dan die van de oudere generatie insecticiden zoals organisch chloor, organisch fosfor en carbamaat.

2: (1) lage toxiciteit voor zoogdieren: pyrethrin is een van de minst giftige producten van bestaande insecticiden en zal snel worden gemetaboliseerd, zelfs door accidenteel inslikken;

(2) zeer efficiënt breedspectrum: omdat pyrethrin een groep vergelijkbare structuren bevat. Het insecticide ingrediënt is zo efficiënt en breed spectrum voor insecticiden.

(3) De contactwerking is extreem sterk, het sterftecijfer is extreem hoog en de gebruiksconcentratie is laag.

(4) Snelle actie: Pyrethrin heeft een contacteffect van het snel neerhalen en blokkeren van de dood van de klep.

Hoe beïnvloedt pyrethrins insecten?

Pyrethrines zijn neurotoxische middelen die voornamelijk als contactmiddelen werken. De insecticide mechanismen zijn als volgt:

Pyrethrin I sloeg de insecten neer en pyrethrin II doodde de insecten. Experimenten toonden aan dat wanneer de specifieke waarde (verhouding) van pyrethrin Ⅰ tot pyrethrin Ⅱ tussen 1-2 lag, het insecticide effect het beste was. Daarom wordt de specifieke waarde (-ratio) gebruikt als de kernindicator in onze oorspronkelijke geneesmiddelen.

Functie:

1: Pyrethrins: insectenwerende middelen, insecticiden en de behandeling van hoofd- en lichaamsluizen.

2: Chrysanthemum poeder: wind en warmte, Pinggan gezichtsvermogen, voor wind-hitte koud, hoofdpijn, duizeligheid, rode ogen en keel, ogen dim; bloemen ontstekingsremmende anti-aging acne, milt Deficiëntie voorzichtigheid.

3: Mongoolse glycosiden: Mongoolse glycosiden hebben een anti-verouderend effect, anti-hypoxie-effect, anti-negatieve stimuli, de tweerichtingsregulatie van het lichaam, anti-vermoeidheidseffect, remming van bloedglucose, toxiciteit en mutageniteit van de teratogene aspecten van de studie, De impact op leren en geheugen

4.Pyrethrum-extract wordt gebruikt bij opslag van gewin en de aerosol en stof kunnen elke vorm van korrelborstel voorkomen.

5. Pyrethrum-extract kan ook worden gemaakt in dierlijke shampoos die de helminthes op het dier kunnen voorkomen.

6. Pyrethrum-extract heeft de mogelijkheid om verschillende soorten ongedierte te variëren en uitgebreid te gebruiken in de landbouw, graanopslag en het dagelijks leven.

7.Pyrethrum-extract wordt gebruikt in het dagelijks leven, en de aerosol en muggenwerende wierook kan de mug, vlieg, termiet, zwarte kever, spin, bedwants doden.

8.Het spuiten van pyrethrum-extract op landbouwgrond kan bladluis, snuitmottenlarve, stinken, rups, coccid, koolrups, bolworm, sprinkhaan met donkere staart voorkomen.

Toepassing:

Het wordt gebruikt in biologische bestrijdingsmiddelen, insecticide.

Effectief tegen verschillende insecten.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.pngHot Tags: Natural Pyrethrum Extract Pyrethrin, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like