Rhodiola Rosea Extract Salidroside

Rhodiola Rosea Extract Salidroside

Productnaam: Rhodiola Rosea Extract Salidroside
Kruidenbron: Rhodiola Rosea
Gebruikt deel: wortel en stam
specificaties:
Salidroside 1%, 2%, 3%, 5%, 10% ; Rosavin 1%, 2%, 3%, 4%, 5%
Totaal Rosavin1%, 2%, 3%, 5%, 10% ; Tyrosol 1%, 2%
Uiterlijk: bruin rood poeder of bruin geel poeder
Testmethode: HPLC, UV
CAS-nr .: 10338-51-9 84954-92-7

Productdetails

Productnaam: Rhodiola Rosea Extract

Kruidenbron: Rhodiola Rosea

Gebruikt deel: wortel en stam

Specificaties: Salidroside1%, 2%, 3%, 5%, 10%; Rosavin 1%, 2%, 3%, 4%, 5%; Totaal Rosavin1%, 2%, 3%, 5%, 10%; Tyrosol 1%, 2%

Uiterlijk: bruin rood poeder of bruin geel poeder

Testmethode: HPLC, UV

CAS-nr .: 10338-51-9 84954-92-7

Moleculaire formule en molecuulgewicht: C20H58O10 428.44

Structurele Formule:

图片 9.png

Omschrijving:

Rhodiola rosea heeft een lange geschiedenis van toepassing van meer dan tweeduizend jaar geleden, het qinghai -tibet plateau, dat het als medicijnman gebruikt om fit te blijven, weerstand tegen nadelige milieueffecten. Folk wordt meestal gebruikt om water of wijn te bakken om vermoeidheid of weerstand tegen koude berg te elimineren. Tegelijkertijd ook voor gezondheid en ziektepreventie en voedend leven. Vanwege zijn een centraliserende vaste stof, tonificerend qi en bloed, Yin magische efficiëntie van het weerstaan van de winst long, Tibetaans als "gunstige sambo" door de eeuwen heen. Zuurstof voor het menselijk lichaam gebrek aan zuurstof, kan symptomen verschijnen, waaronder hoofdpijn, vermoeidheid, kortademigheid, duizeligheid, ernstige of plotselinge zal coma en zelfs de dood veroorzaken. fenomeen deed zich vaak voor in plateau-gebied, resulteert in bergziekte, zelfs enkele fatale complicaties. Zuurstof is een soort stressfactoren, kan ervoor zorgen dat het lichaam een reeks stressreacties veroorzaakt. Rhodiola past zich aan hetzelfde effect aan, kan het lichaam bevorderen tot schadelijk stimulatie van niet-specifieke immuniteit, versterking van het aanpassingsvermogen van het lichaam. door versterking van de lichaamscellen van zuurstofdiffusie, of zuurstofgebruiksefficiëntie, anti-oxidatievermogen, helpen bij het verbeteren van het aanpassingsvermogen van het lichaam tot hypoxie stimulatie.

Rhodiola is een geslacht van vaste planten in de familie Crassulaceae die lijken op Sedum en andere leden van de familie. Net als sedums worden Rhodiola-soorten vaak steenkruiden genoemd. Sommige auteurs voegen Rhodiola samen in Sedum.
Rhodiola-soorten groeien op grote hoogte en in andere koude gebieden van het noordelijk halfrond. Den virtuella floran geeft het aantal soorten als 36, de Angiosperm Phylogeny Group geeft het als 60, en de Flora of China geeft het als ongeveer 90, met 55 in China en 16 endemisch daar. De USDA Plants-database vermeldt slechts 3 soorten in de Verenigde Staten en Canada.
Onder de onderscheidende karakters van het geslacht zijn twee reeksen meeldraden die in totaal twee keer het aantal bloembladen bedragen; vrije of bijna vrije bloembladen (niet verbonden in een buis); een stevige wortelstok uit wiens oksels de bloeiende stengels opstijgen; en een basale rozet van bladeren. Dit geslacht bevat de enige soort Crassulaceae die unisex-bloemen heeft. De Holarctische soort Rhodiola rosea wordt gebruikt in de kruidengeneeskunde. Een aantal soorten wordt gekweekt als sierplanten, maar het kweken ervan is moeilijk buiten hun inheemse subarctische en alpiene klimaten.

Functie:

1.Het Rhodiola Rosea-extract kan de immuniteit, anti-aging verbeteren;

1. Het Rhodiola Rosea-extract kan het eiwitmetabolisme verbeteren;

2. Het Rhodiola Rosea-extract kan antianoxie, stralingsbestendig, antivermoeidheid en antikoud zijn;

3. Het Rhodiola Rosea-extract kan het geheugen en de intellectualiteit verbeteren;

4. Het Rhodiola Rosea-extract kan de fysieke kracht en mobiliteit vergroten en 5. herstel na training verkorten;

5. Het Rhodiola Rosea-extract kan de immunisatiefunctie aanpassen, waardoor een dubbelaanpassend bidirectioneel regulatie zenuwstelsel en metabolisme wordt toegepast om depressie te elimineren en de mentale toestand te verbeteren;

6. Het Rhodiola Rosea-extract kan de cardiovasculaire, verwijde kransslagaders beschermen, de coronaire bloedstroom, anti-coronaire atherosclerose, anti-aritmie verhogen.

7. De activiteiten van Rhodiola Rosea Extract kunnen zowel de hersenen als de fysieke functie verbeteren;

8. Het Rhodiola Rosea-extract kan depressie en emotionele stress helpen bestrijden;

Toepassing

1. Toegepast in voedselvelden, wordt rhodiola rosea-extract veel gebruikt als functioneel additief voor levensmiddelen.

2. Toegepast op het gebied van gezondheidsproducten, kan het worden gebruikt als grondstof in gezondheidsvoedsel, het doel is om de immuniteit te verbeteren en melancholie te weerstaan.

3. Toegepast in cosmetica, wordt het veel gebruikt om veroudering en een compacte huid uit te stellen.

4. Toegepast op farmaceutisch gebied, wordt het veel gebruikt om cardio-cerebrovasculaire aandoeningen te behandelen.

5. wijd in geneeskunde, gezondheidsproducten, cosmetica, cosmetica en andere gebieden.

Dosis:

Anti-vermoeidheid 300-600 mg / dag;

Depressie 350-680 mg / dag;

Verhoogde aandacht 500 mg / dag

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

Pakket:

1,1 kg / zak, 25 kg / drum (binnenkant: PE-zak + seal aluminiumfoliezak, vacuüm; Buitenverpakking: vezeltrommel);

2. volgens uw vereiste;

Opslag: Zet in een koele en droge, goed gesloten container, blijf weg van vocht en sterk licht / hitte.

Houdbaarheid:

Twee jaar wanneer het product niet mag worden geopend en op een donkere plaats moet worden bewaard en de temperatuur lager blijft dan 18 graden Celsius.


Package.png

VERZENDEN:

shipping.png


Hot Tags: Rhodiola Rosea Extract Salidroside, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like