Rijstzemelenextract

Rijstzemelenextract

Productnaam: rijstzemelenextract
Kruidenbron: rijstzemelen
Gebruikt deel: rijstzemelen
specificaties:
Ferulazuur 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 98%, 99%;
Oryzanol 90%, 95%, 98%; rijstzemelenolie; rijstzemelenwas;
Uiterlijk: wit of lichtgeel kristallijn poeder
Testmethode: HPLC
CAS-nr .: 1135-24-6 11042-64-1

Productdetails

Productnaam: rijstzemelenextract

Kruidenbron: rijstzemelen

Gebruikt deel: rijstzemelen

Specificaties: Ferulazuur 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 98%, 99% ; Oryzanol 90%, 95%, 98%; Rijstzemelenolie; Rijstzemelenwas ;

Uiterlijk: wit of lichtgeel kristallijn poeder

Testmethode: HPLC

CAS-nr .: 1135-24-6 11042-64-1

Structurele Formule:

图片 13.png

Omschrijving:

1. Wat is ferulinezuur

Ferulicacid is een natuurlijke chemische stof die zich in de celwanden van planten bevindt. Het is een van een aantal natuurlijke plantaardige chemicaliën, fytochemicaliën genaamd, die in een grote verscheidenheid aan plantensoorten worden gevonden. De officiële naam voor deze chemische stof is 4-hydroxy-3-methoxycinnaminezuur en de moleculaire formule is C10H10O4. De chemische stof wordt in plantencellen gesynthetiseerd door een enzym dat omethyltransferase wordt genoemd.

Functie:

1. Ferulinezuur zal de beweeglijkheid van het menselijk lichaam van sperma en mobiliteit verbeteren.

2. Ferulinezuur heeft het gebruik van remmende bloedplaatjesaggregatie, verhoging van 3H-5HT vrij van bloedplaatjes.

3. Ferulinezuur bezit het gebruik van antioxidatie, duidelijke vrije radicalen, beschermende cellen, geschikt voor het immuunsysteem van het lichaam.

4. Ferulinezuur met de functie van anti-bacteriën, anti-inflammatoire, anti-tumor, anti-mutatie, anti-ultraviolette straling.

5. Ferulinezuur remt trombose, lagere viscositeit van het bloed, om de microcirculatie van de hersenen te verhogen, het kan worden gebruikt voor het genezen van ischemie parese.

6. Preventie van voedselverkleuring.

7.Cosmetisch effect, huid whitening, foto-bescherming.

8. Groei en hersenfunctie verbeterend effect.

9. Remmend effect van carcinogenese van colorectale kanker.

10.Bloedsuiker en drukverlagend effect.

1. Antineoplastische werking :

In een onderzoek naar de remmende effecten van drie fenolverbindingen op benzo [a] pyrene- en 7,12-dimethylbenz [a] anthraceen-geïnduceerde neoplasie bij muizen waren ferulazuur en chlorogeenzuur actief - hoewel minder dan ellaginezuur - tegen longcarcinogenese, maar waren niet effectief tegen de vorming van huidtumoren.

2. Zonbescherming :

A. De vitamine E / ferulazuurverbinding alfatocoferylferulaat (alphaTF)

heeft het vermogen om UV-straling te absorberen, waardoor tocoferol in een stabiele toestand wordt gehouden. Daarom hebben onderzoekers onderzocht of alphaTF kan werken als een depigmenterend middel en antioxidant om UV-geïnduceerde hyperpigmentatie van het gezicht te verbeteren en te voorkomen.

B. In een recente studie van de freeradische opruimmogelijkheden van ferulazuur en eugenol die dit kunnen samenvatten.

C. Actueel denkend aan deze krachtige fenolische verbinding, werd ferulazuur beschouwd als een effectieve antioxidant. De onderzoekers concludeerden dat het nuttig kan zijn bij het voorkomen van celbeschadiging door vrije radicalen.

3.Antioxidant:

A. Als antioxidant gaat ferulazuur gepaard met moleculen die vrije radicalen worden genoemd. Onaangeroerde, vrije radicalen in het lichaam zoeken naar moleculen om mee te binden, vaak binding met moleculen in celwanden en daarbij de cel beschadigend.

B. In een rapport uit 1992 gepubliceerd in "Free Radical Biology and Medicine" classificeerden wetenschappers ferulinezuur als "krachtig antioxidant potentieel".

Dit komt deels omdat het gemakkelijk bindt met vrije radicalen om stabiele fenoxyradicalen te maken.

Toepassing:

- Toegepast op farmaceutisch gebied, wordt ferulinezuur poeder voornamelijk gebruikt om anti-bacteriën, ontstekingsremmende, anti-tumor en anti-mutatie;

- Toegepast op cosmetisch gebied, wordt ferulinezuur poeder voornamelijk gebruikt als grondstoffen met de functie van anti-oxidatie en anti-ultraviolette straling.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png  shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!Hot Tags: rijstzemelenextract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like