Natuurlijk Schisandria-extract

Natuurlijk Schisandria-extract

Productnaam: Schisandra-extract
Kruidenbron: Schisandra chinensis
Gebruikt deel: zaad
specificaties:
Schisandrins 1%, 2%, 5%, 9%; schizandrin A
schizandrin B; schizandrin C; schizandrol A
schizandrol B; schisantherinA; schisantherin B
Uiterlijk: bruin poeder
Testmethode: HPLC

Productdetails

Productnaam: Schisandrins Extract

Kruidenbron: Schisandra chinensis

Gebruikt deel: zaad

specificaties:

Schisandrins 1%, 2%, 5%, 9%; schizandrin A ; schizandrin B; schizandrin C;

schizandrol A ; schizandrol B; schisantherinA; schisantherin B

Uiterlijk: bruin poeder

Testmethode: HPLC

Omschrijving:

Schizandra Berry is ook bekend als Schizandra Chinensis. Dit is een zeer beroemde bes in Noordoost- en Noord-Centraal China. De rode en niervormige bessen zijn gevuld met onmisbare voordelen. Chinezen geloven dat Schizandra Chinensis een geschiedenis heeft die zich over 2000 jaar uitstrekt. Recente studies suggereren dat schizandra enkele extra gezondheidsvoordelen kan bieden. Volgens Dr. Sheldon Saul Hendler's Vitamine en Minerale Encyclopedie tonen sommige onderzoeken aan dat stoffen die uit schizandra zijn geëxtraheerd, kunnen helpen bij de behandeling van leveraandoeningen. Andere onderzoeken tonen aan dat schizandra-extracten cortisone-achtige effecten op het immuunsysteem kunnen hebben. Deze voordelen verdienen absoluut meer onderzoeksbelang, omdat schizandra op een dag veiliger alternatieven kan bieden voor traditionele farmaceutische medicijnen.

Schisandra is een gedroogde rijpe vrucht van de Magnoliaceae Schisandra chinensis (Turcz.) Baill of Schisandra sphenanthera Rehd. et Wils. De oorsprong is de Chinese Farmacopee (editie 2015). Het is geclassificeerd als Schisandra chinensis, en de laatste is Schisandra chinensis. De belangrijkste actieve ingrediënten van Schisandra zijn vluchtige olie, lignanen, organische zuren, polysachariden, vetoliën, aminozuren, pigmenten en tannines. Onder hen zijn lignanen de belangrijkste actieve componenten van Schisandra en de farmacologische effecten en mechanismen worden diepgaand bestudeerd, waarbij verschillende aspecten betrokken zijn, zoals het spijsverteringsstelsel, het cardiovasculaire systeem, het centrale zenuwstelsel en het voortplantingssysteem.

Momenteel hebben binnenlandse en buitenlandse wetenschappers meer dan 40 soorten lignanen uit Schisandra-extract geïsoleerd, waaronder het hoge gehalte en duidelijke farmacologische activiteiten Schizandrin A en Schizandrin B. Schizandrin C, schizandrol A, schizandrol B, schisantherin A en schisantherin B omvatten .

Functie:

1. Schisandrins Extract kan worden gebruikt om de immuniteit te verbeteren;
2. Het heeft het gebruik van antioxidant en antimicrobieel;
3. Met de functie van de behandeling van chronische diarree en dysenterie;
4. Het heeft het effect op het verbeteren van het ziektebestendig vermogen van het lichaam, de lever en het maagdarmkanaal;
5. Het bezit de functie van het verdrijven van warmte, het elimineren van prikkelbaarheid, diureticum, koelbloed en ontgifting.

Toepassing:

1. toegepast in cosmetische industrie, gebruikt als actieve ingrediënten van huidverzorgingsproducten;
2. Toegepast in ingediende voedsel, kan schisandrins extract worden geproduceerd in wijn, ingeblikt, gecondenseerd sap en andere meer voeding;
3. Toegepast op farmaceutisch gebied, gebruikt als grondstoffen voor het opruimen van warmte, ontstekingsremmers en ga zo maar door.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png


Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale soorten specificatie-eisen van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!Hot Tags: Natuurlijk Schisandria-extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like