Soja Lecithine

Soja Lecithine

Productnaam: Sojalecithine
Kruidenbron: Sojaboon
Gebruikt deel: Sojaboon
Specificaties: emulgatoren, voedingsversterkers, stabilisatoren
Uiterlijk: lichtgeel poeder / korrelig / vloeistof
Testmethode: HPLC
CAS NR: 8002-43-5
Moleculaire formule: C42H80NO8P

Productdetails

Productnaam: Sojalecithine

Kruidenbron: Sojaboon

Gebruikt deel: Sojaboon

Specificaties: emulgatoren, voedingsversterkers, stabilisatoren

Uiterlijk: lichtgeel poeder / korrelig / vloeistof

Testmethode: HPLC

CAS NR .: 8002-43-5

Moleculaire formule: C42H80NO8P


Omschrijving

Sojalecithine is een prachtig ingrediënt om toe te voegen aan uw culinaire en lichaamsverzorgingsrecepten. Elke cel in het menselijk lichaam heeft lecithine nodig, de belangrijkste stof die het celmembraan vormt, en is belangrijk voor het behoud van het metabolisme van de cel. Lecithine wordt voornamelijk aangetroffen in eidooier, soja en darm van dieren. Het is wetenschappelijk bewezen dat het effect van sojalecithine beter is dan lecithine in eigeel. Omdat het gemakkelijker is om cholesterol te transporteren, legt cholesterol zich niet af op de vaatwand. Sojalecithine bevat lecithine, cefaline, cardiolipine, fosfatidinezuur (PA), fosfatidylglycerol (PG), plasmalogeen, lysofosfolipide, enz. Het heeft dus een relatief complete effect en effect, dus in veel zorgproducten kunnen veel consumenten de voorkeur krijgen.

Functie:

De rol van sojalecithine komt vooral tot uiting in de volgende aspecten:

1. Veroudering vertragen

Sojalecithine kan het beschadigde celmembraan repareren, de onverzadiging van vetzuur in het celmembraan verhogen, het verzachten en verjongen, waardoor de metabole capaciteit van het lichaam, het zelfherstellend vermogen en het vermogen van het lichaamsweefsel om te regenereren worden verbeterd, waardoor de veroudering wordt vertraagd van het menselijk lichaam.

2. reguleren bloedlipiden, lager cholesterol

De emulgering van sojalecithine beïnvloedt het transport en de afzetting van cholesterol en vet en kan overtollige triglyceriden verwijderen. Daarom kan sojalecithine effectief buitensporige bloedlipiden en cholesterol verminderen, waardoor cardiovasculaire en cerebrovasculaire ziekten die het veroorzaakt, worden voorkomen. ziekte.

3. Versterk de hersenfunctie

De volledig geleverde sojalecithine kan zorgen voor voldoende synthese van choline en "acetyl" in het menselijk lichaam als "acetylcholine", waardoor voldoende informatie en geleidingsmateriaal voor het menselijk brein wordt verschaft, waardoor de activering van hersencellen wordt verbeterd en het geheugen en de intelligentie worden verbeterd.

Hot Tags: sojalecithine, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like