Topkwaliteit zeewier extract

Topkwaliteit zeewier extract

Naam: zeewier extract poeder
MF: C9H8K2O4
EINECS-nr .: 200-293-7
Staat: poeder
Zuiverheid: 100% Productnaam: zeewierextract
Bron: ascophyllum nodosum
Organische stof: 45% min
Oplosbaarheid in water: 99,9% oplosbaar

Productdetails

Naam: Topkwaliteit zeewier extract

MF: C9H8K2O4

EINECS-nr .: 200-293-7

Staat: Poeder

Zuiverheid: 100%

Productnaam: Manufacuturer Seaweed Extract

Bron: ascophyllum nodosum

Organische stof: 45% min

Oplosbaarheid in water: 99,9%


Voorstellen:

Topkwaliteit zeewierextract is gemaakt van vers zeewier (alg), zoals Ascophyllum nodosum, Sargassum, die natuurlijk, niet-toxisch, onschadelijk en niet-vervuilend zijn en rijk zijn aan micronutriënten en natuurlijke groeihormonen. Het is een aangewezen meststof voor biologische en niet-vervuilende, groene landbouw.

 

Zeewiermeststof is een soort natuurlijke, organische, niet-toxische en geconcentreerde meststof en zijn functies kunnen als volgt worden samengevat.

Verhoog de output: volgens de resultaten van tests op tientallen gewassen, zoals voedselgewassen, industriële gewassen, fruiter en bloemen en planten die zowel in binnen- als buitenland werden uitgevoerd, varieert de opbrengst van zeewiermeststoffen van 8,6 tot 36,5.


Hogere kwaliteit: volgens de praktijk in binnen- en buitenland kan zeewiermeststof de kwaliteit van landbouwproducten en hun handelswaarde aanzienlijk verbeteren. Deze meststof kan bijvoorbeeld het oliegehalte van oliegewassen en het suikergehalte van suikergewassen verhogen, evenals zoetheid van fruit, smaak en kleur en plantuniformiteit, de rijpingstijd van planten verkorten en dus in staat stellen ze eerder op de markt te verkopen en verleng de houdbaarheid, etc.


Grotere weerstand: zeewiermeststof kan de vitaliteit en immuniteit van het gewas verhogen, ziekten en plagen remmen, een opmerkelijk preventief en therapeutisch effect op virussen vertonen, de schade van droogte, wateroverlast, lage temperaturen, een zoute omgeving en andere nadelen voor gewassen verminderen en hen in staat stellen om snel te hervatten normaal na tegenslagen.


Milieubescherming: zeewiermeststof heeft geen toxische of neveneffecten voor mens en vee, of heeft vervuiling voor landbouwproducten en het milieu. Meststof die veilig kan worden gebruikt, is de eerste keuze voor milieuvriendelijke productiemiddelen en groen voedsel (biologische landbouwproducten). Alginezuur, een van zijn inhoud, is een type natuurlijke bodemverbeteraar die bevorderlijk is voor de vorming van korrelige grondstructuur, voor het verhogen van de nuttige micro-organismen in de bodem en voor het bewerkstelligen van hogere bodembiologieën. We zouden dus kunnen zeggen dat zeewiermeststoffen in staat zijn om de efficiëntie van meststoffen te verhogen en de vervuiling van gevaarlijke stoffen van pesticiden en kunstmest in de bodem te verminderen, wat voor ons nuttig kan zijn om een meer dynamisch en harmonieus ecosysteem van planten en bodem te verwachten.

 

[Functies en kenmerken]
1) Verbeter de plantkracht, verbeter de kwaliteit van gewasproducten en verhoog de opbrengst

2) Verbetering van het vermogen van waterabsorptie en onderhoud en weerstand tegen droogte en kou

3) Verbetering van de weerstand tegen ongedierte en ziekten en stress

4) Effectieve bodemwijziging

Het kan het wateronderhoudsvermogen van de bodem 10 keer verbeteren, micro-elementen in de bodem activeren, de ontwikkeling van wortels verbeteren.


Technologisch proces

TECHNOLOGISCH PROCES.png


Pakket en opslag

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

Verzenden

shipping.png

Onze voordelen

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: zeewierextract van topkwaliteit, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like