Vanille Bean Extract Vanilline

Vanille Bean Extract Vanilline

Productnaam: Vanille Bean Extract Vanilline
Kruidenbron: Vanilla Bean
Gebruikt deel: vanilleboon
Specificaties: Vanilline 95%, 98%, 99%
Uiterlijk: Wit tot lichtgeel kristal
Testmethode: GC
CAS NR: 112-33-5

Productdetails

Productnaam: Vanille Bean Extract Vanilline

Kruidenbron: Vanilla Bean

Gebruikt deel: vanilleboon

Specificaties: Vanilline 95%, 98%, 99 %%

Uiterlijk: Wit tot lichtgeel kristal

Testmethode: GC

CAS NR: 112-33-5

Omschrijving

Vanilla Bean Extract Vanilline heeft aroma's van vanilleboon en een rijk melkachtig aroma. Het wordt veel gebruikt in cosmetica, tabak, snacks, zoetwaren en gebak. Het is een van de grootste synthetische smaken ter wereld. De industriële productie van vanilline bestaat al vele jaren. Natuurlijke vanilline is zuiverder, niet irriterend en natuurlijker dan synthetische vanilline.

Vanilline is een van de belangrijke smaakstoffen. Het is een smaakstof met aroma van vanilleboon en een sterke geur. Het is een onmisbare grondstof in de additievenindustrie. Het wordt veel gebruikt in verschillende behoeften om de melksmaak te verhogen. Gearomatiseerde voedingsmiddelen zoals cakes, koude dranken, chocolaatjes, snoepjes, koekjes, instantnoedels, brood en tabak, gearomatiseerde alcohol, tandpasta, zeep, parfumcosmetica, ijs, dranken en dagelijkse cosmetica. effect. Kan ook worden gebruikt in zeep, tandpasta, parfums, rubber, plastic, farmaceutische producten. Voldoe aan de FCCIV-norm.

Toepassing

De belangrijkste smaak- en geuringrediënten met melksmaak worden veel gebruikt in een verscheidenheid aan gearomatiseerde voedingsmiddelen die melkaroma's vereisen.

Farmaceutische ingrediënten voor de productie van farmaceutische tussenproducten, de productie van antihypertensiva methyldopa, catechol medicijnen, dopa, evenals witte interne stop, vijandige bacteriën, etc.

Het wordt veel gebruikt in bijna alle geurtypes, zoals violet, gras, zonnebloem en oosterse smaken. Het kan ook worden gebruikt om slechte adem te maskeren met geurige jasmijn, isoeugenol, coumarine, muskus en andere deodorants, modificeermiddelen en blenders.

Gebruikt in analytische chemie om eiwitazzaol, floroglucinol en looizuur te testen

Gebruikt als een standaardreagens voor organische analyse.

opslagruimte

Verzegeld en opgeslagen op een geventileerde, droge, koele plaats.

Sluit de opslagcontainer na opening opnieuw en houd deze rechtop om lekkage te voorkomen.

Isolatieopslag van oxide.

Verwijderd houden van vuur, open vlammen, vuurbron.

Hot Tags: vanille-boon extract vanilline, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like