Yohimbine-extract

Yohimbine-extract

Productnaam: Yohimbine-extract
Kruidenbron: Yohimbine Tree
Gebruikt deel: schors
specificaties:
Yohimbine 2%, 4%, 8%, 12%, 98% HPLC; a-Yohimbine
Uiterlijk: bruin rood of wit poeder
Testmethode: HPLC
CAS-nr .: 146-48-5 65-19-0 131-03-3

Productdetails

Productnaam: Yohimbine-extract

Kruidenbron: Yohimbine Tree

Gebruikt deel: schors

Specificaties: Yohimbine 2%, 4%, 8%, 12%, 98% HPLC; α-Yohimbine

Uiterlijk: bruin rood of wit poeder

Testmethode: HPLC

CAS-nr .: 146-48-5 65-19-0 131-03-3

Structurele Formule:

图片 14.png

Omschrijving:

1.Yohimbe is een boom die groeit in Afrika, en de inboorlingen daar hebben de ruwe schors en gezuiverde verbinding gebruikt om het seksuele verlangen en de prestaties te verbeteren. Yohimbe wordt al eeuwen gebruikt als afrodisiacum. Het is zelfs gerookt als hallucinogeen. Tegenwoordig wordt Yohimbe-bastenextract meestal gebruikt om impotentie voor mannen en vrouwen te behandelen.
2. Wanneer het wordt ingenomen, wordt Yohimbe geassimileerd in de bloedstroom, en de stimulerende effecten van Yohimbe komen voort uit zijn vermogen om de bloedstroom naar de geslachtsorganen te vergroten - en dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Afgezien van de afrodisiacum-effecten, heeft nieuw onderzoek ook aangetoond dat Yohimbe krachtige antioxiderende effecten heeft.

Yohimbine is een indoolalkaloïde afgeleid van de schors van de Centraal-Afrikaanse yohimbineboom (Pausinystalia yohimbe) die veel wordt gebruikt als kruidentherapie voor erectiestoornissen. Het gebruik van Yohimbe is in verband gebracht met incidentele ernstige bijwerkingen, maar is niet in verband gebracht met verhogingen van serumenzym of klinisch duidelijk acuut leverletsel.

Functie:

1. Yohimbine groeit in Zuid-Afrika en staat wereldwijd bekend als een uitstekend afrodisiacum.

2. Yohimbine-extract kan de stemming verhogen, angst en depressie verminderen, is een geweldig antidepressivum. voorkomen hartaanvallen, helpt spieren opbouwen.

3. Gewichtsverliesdieet, door het metabolisme te verhogen, de eetlust te verminderen of de vetverbranding te verhogen om gewichtseffect te verliezen, 5 mg / keer, vier keer per dag;

4.Yohimbine-extract kan effectief zijn bij de behandeling van mannelijke impotentie, op grote schaal gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen, vooral die geassocieerd met diabetes. 0,4 mg / kg lichaamsgewicht of 30 mg / dag, tot 50 mg / dag;

5. Syncope, orthostatische hypotensie; orthostatische hypotensie is een goedaardige ziekte, wanneer u staat, vanwege tijdelijke vermindering van de cerebrale bloeddruk en duizeligheid. Yohimbents verhogen de sympathische toon en verhogen de bloeddruk - 5 mg / dag ..

Toepassing:

1. toegepast op voedsel gebied, voornamelijk te gebruiken als levensmiddelenadditieven;

2. Toegepast in gezondheidsproduct veld, als een mannelijke gezondheidsproducten om seksuele krachten te vergroten;

3. Toegepast op farmaceutisch gebied, kan verschillende soorten mannelijke impotentie en seksuele disfunctie behandelen.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!


Hot Tags: yohimbine-extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like